Cumhuriyet Mahallesi’nde Başkan Tetik’e büyük sevgi!

Cumhuriyet Mahallesi’nde kapsamlı bir saha incelemesi yaparak vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’e mahalle sakinleri büyük bir ilgi ve sevgi gösterisinde bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, beraberinde Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Gamze Yarar ile birlikte bölgenin çeşitli noktalarında gözlemler yaparak mevcut sorunları yerinde değerlendirdi. Yürütülen incelemeler esnasında deforme olan yollar tespit edilerek bakım gerektiren alanlar belirlendi.

Mahalle sakinleri ile bire bir görüşen Başkan Tetik, vatandaşların çeşitli konulardaki şikayetlerini ve taleplerini titizlikle dinleyerek yaşanan sorunlarla ilgili notlar aldı.

Mahalle muhtarları ve belediye ekiplerinin sürekli iletişim halinde olacaklarının altını çizen Başkan Tetik; “Cumhuriyet Mahallesi’nde gözlemlerimizi yaptık ve halkımızın taleplerini dinledik. Buradaki eksikleri ve ihtiyaçları öncelikli olarak değerlendirerek en kısa sürede çözüm üretmek için gerekli adımları atacağız.” dedi.

Yapılan saha çalışmalarından büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden mahalle sakinleri, taleplerinin bizzat dinlenmesinden mutlu olduklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhuriyet Mahallesi’nde Başkan Tetik’e büyük sevgi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin