Çocuklar, ‘Bahar Şenliği’nde gönüllerince eğlendi!

Mozaik Çocuk Kulübü, Bamboo Nazilli işbirliğinde ‘Bahar Şenliği’nin ikincisini düzenledi. 8-9 Haziran tarihleri arasında çocuklar, şişme oyun parklarında oynayıp, atölye standlarında baskı resim, ebruli ve ritim aletleri yaptıkları şenlik boyunca hem öğrendiler hem de gönüllerince eğlendiler.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mozaik Çocuk Kulübü, geleneksel olarak her yıl düzenlediği ‘Bahar Şenliği’nin ikincisini yine Bamboo AVM’de gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yılda olduğu gibi bu yıl da Bamboo Nazilli işbirliği ile yapılan ‘Bahar Şenliği’ 8-9 Haziran 2024, 15:00-21:00 saatleri arasında misafirlerini ağırladı.

Hem kulübün öğrencileri hem de alışverişe gelen çocuklar; puanlı kale, canlı langırt ve iki farklı alandan oluşan şişme oyun parkında doyasıya eğlenirken, branş öğretmenleri eşliğinde ebruli, el yapımı ritim aletleri ve baskı resim standlarında yeteneklerini sergilediler.

Yüz Boyama standının da yer aldığı şenlikte çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edilirken; Mozaik Çocuk Kulübü’nün öğretmenleri de atölye çalışmalarına eşlik ederek çocuklarla birlikte eğlendiler.

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİ DE AĞIRLAYACAĞIZ!

Dallıca Köprüsü’nün yanıbaşında üçüncü şubesinin açılışına hazırlandıklarını söyleyen Kurucu Müdürlerden Bahadır Matur, sanat ve spor ağırlıklı eğitim programlarına artık akademik eğitimi de eklediklerini ifade ederek şunları söyledi: “Bugüne kadar ilkokul öğrencilerine yönelik hizmet veren kurumumuz, yeni dönemden itibaren artık ortaokul öğrencilerine de hizmet verecek. İlkokul grubu haftaiçi her gün, ortaokul grubu ise hafta sonu gelecek. Bizim programımız şu şekilde ilerliyor: Okuldan çıkan öğrencilerimizi servisle alıyor, yemeklerini yediriyor, daha sonra ödev ve konu tekrarı yapıyor, ardından İngilizce ve Almanca ağırlıklı olmak üzere etkinliklerimiz var; Resim, Müzik, Seramik, Drama, Satranç gibi… Yeni dönemde bu programımız ortaokul grubuna da aynı şekilde verilecek.”

YAZ OKULUMUZ BAMBAŞKA!

1 Temmuz’da Yaz Okulu’nun başlayacağını müjdeleyen Matur, “Çocukların artık sıkıldığını biliyor ve yaz döneminde akademik hiçbir şey yapmıyoruz. Tamamen etkinlik ağırlıklı. Yüzme, kendi jimnastik salonumuzda Jimnastik, İngilizce, Almanca, Seramik, Drama, Seramik, Dans, Resim, Müzik etkinliklerimiz olacak. Sabah 09:00’dan 17:30’a kadar tam gün süren eğlenceli etkinliklerle dolu, Yaz Okulu Bambaşka!” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çocuklar, ‘Bahar Şenliği’nde gönüllerince eğlendi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin