CHP Nazilli İlçe Gençlik’te Muzaffer Yılmaz tekrar aday! 

Seçim heyecanı yaşayan Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Gençlik Kolları’nda mevcut başkan Muzaffer Yılmaz, yeniden aday olduğunu duyurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nda seçim heyecanı yaşanıyor. Mevcut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Yılmaz, “Ayrıştıran değil, birleştiren gençlik olacağız.” diyerek, yeni dönemde de aday olduğunu açıkladı.

Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş değerli büyüklerim, kıymetli yol arkadaşlarım ve birlikte yol yürümekten onur duyduğum yoldaşlarım;

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde başta Nazillimiz ve Aydın olmak üzere, Türkiye genelindeki birçok il ve ilçede yerelde iktidara taşıdığımız partimizi, genel seçimlerde de iktidara taşımakta kararlıyız.

Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Gençlik Kolları olarak çok çalıştık ama hiçbir zaman yorulmadık. Genel seçimlere de yüksek enerjimizle hazırlanıp, ülkemize Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını kazandırmak için, yol arkadaşlarımla bir dönem daha bu onurlu göreve talip olduğumu belirtmek isterim. Gelecek, biz gençlerin ellerinde yükselecek.”

Öte yandan, seçim tarihinin birkaç gün içinde CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından açıklanacağı ve mevcut Başkan Yılmaz’ın seçimlere ‘Beyaz Liste’ ile gireceği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Nazilli İlçe Gençlik’te Muzaffer Yılmaz tekrar aday! 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin