CHP Kadın Kolları’ndan ‘Eğitime Destek Kermesi’

CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları üyeleri, ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla, İstasyon Meydanı’nda kermes düzenledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş’ın önemli projelerinden biri olan ‘Öğrencilere Kırtasiye Yardımı’ için İstasyon Meydanı Uzun Çarşı girişinde bir kermes düzenlendi.

Özellikle kırsal mahallelerdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin kırtasiye eksiklerini temin etmek için düzenlenen kermeste; CHP’li kadınların evlerinde yaptıkları hamur işleri, tatlılar ve kadın takıları gibi ürünler stantta satışa sunuldu.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik ve eşi Ayşın Tetik, Nazilli Belediye Başkan Yardımcıları, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, CHP Nazilli İlçe Başkanı Aslı Ökmen, CHP Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Yılmaz ve partililerin desteklediği kermese, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

ÇOCUKLARIN KIRTASİYE İHTİYAÇLARI İÇİN KERMES!

Kermes hakkında açıklamalarda bulunan Nilgün Aktaş, “Yeni eğitim-öğretim yılında birçok çocuğumuzun kırtasiye ihtiyacı olduğunu belirledik. Bu kermesimizi de ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardım amaçlı düzenledik, bir nevi sosyal sorumluluk projesi. Önceki yıllarda da yapmıştık. Kırsal mahallelerde bulunan iki okulumuzun idarecilerinden ihtiyaç listesi almış ve temin etmiştik, ancak yeterli olmadığı için kermes düzenlemeye karar verdik. Tamamen kendi üyelerimizin evlerinde yaptıkları ürünleri satıyoruz. Tüm geliri ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin kırtasiye malzemeleri için kullanılacak.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Kadın Kolları’ndan ‘Eğitime Destek Kermesi’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin