Çerçioğlu’ndan ‘Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu; Aydın'a, sokakta yaşayan can dostların her türlü ihtiyacının karşılanabildiği 30 bin metrekare büyüklüğünde modern bir 'Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi' kazandırdıklarını açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın havasını, suyunu, toprağını paylaştığımız can dostlara en iyi hizmeti verme gayretinde olduklarını söyleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, şehre, 30 bin metrekare büyüklüğünde modern bir ‘Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ kazandırdıklarını duyurdu.

Tüm sokak hayvanlarına yaşam hakkı tanınması gerektiğini savunan Başkan Çerçioğlu, “Bu farkındalıkla can dostlarımız için açtığımız 30 bin metrekare büyüklüğündeki evcil hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezimizde; yüze yakın bakım ünitesinin yanı sıra, hasta ve engelli hayvan tedavi üniteleri, yoğun bakım bölümü, karantina bölümü, gözlem alanı ve ameliyathane de var. Ameliyathanemizde kısırlaştırma operasyonları da yapılıyor.” ifadelerini kullandı.

Merkezde; köpek gezinti alanı, yavru ve anne bölümünün yanı sıra, yaşamını yitiren can dostlar için bir mezarlık alanı oluşturduklarının da altını çizen Çerçioğlu, “Can dostlarımıza işini severek yapan veteriner hekimler ve uzman personellerimizle hizmet veriyoruz. Padoklarında, ısıtıcıdan klimaya kadar her türlü ihtiyaçlarına yer verdik.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çerçioğlu’ndan ‘Evcil Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ müjdesi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin