Çerçioğlu ve Tetik, Nazillili vatandaşlarla iftarda buluştu

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde güven tazeleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile çiçeği burnunda Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofrasında Nazillili vatandaşlarla buluştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan bereketini, kurduğu iftar sofralarında binlerce vatandaşla paylaşan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin iftar etkinlikleri sürüyor. 2 Nisan akşamı 23 Nisan Parkı’nda düzenlenen iftar etkinliğine; CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nden zaferle çıkan Aydın BB Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Nazilli’nin yeni Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, CHP Nazilli İlçe Başkanı Av. Sema Aslıhan Ökmen, Belediye Meclis Üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

31 Mart seçimlerinde bir nevi güven tazelemiş olan Başkan Çerçioğlu, etkinliğe katılan vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dilerken, Nazilli’nin çiçeği burnunda Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik de, “Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği bu güzel iftar etkinliğine katılarak, sizlerle bir arada olma fırsatını yakalamış olduk. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin, hayırlı Ramazanlar.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çerçioğlu ve Tetik, Nazillili vatandaşlarla iftarda buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin