Can kurtarmak için canını hiçe sayanları ziyaret ettik!

Yeni Sanayi Sitesi girişindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Nazilli İtfaiye Amirliği’ni ziyaret eden basın mensupları, ateş savaşçılarının 25 Eylül-1 Ekim İtfaiyeciler Haftası’nı kutladılar.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazillili basın mensupları, 25 Eylül-1 Ekim İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla ateş savaşçılarını ziyaret ettiler.

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Nazilli İtfaiye Amirliği’ni ziyaret eden basın mensupları, yangından afete kadar her yerde ve her zaman can kurtarmak için canını hiçe sayan itfaiyecilerin haftasını kutladı.

“MÜCADELELERİNİ DUYURMAK İÇİN ORADAYIZ”

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen önderliğinde gerçekleşen ziyarette, itfaiyeciliğin zorlukları ele alındı. Nazilli basını olarak ekiplerle birlik beraberlik içinde çalışmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Özmen, “Nazilli Gazeteciler Cemiyeti olarak canı pahasına gözlerini karartarak her türlü olaya müdahale eden ateş savaşçılarının haftasını kutlamak için bugün buradayız. Onların çalışma alanlarına en yakından şahit olan her zaman bizler olduk. Sahada o anları görüntüleyerek, ateş savaşçılarımızın mücadelesini gözler önüne serdik. Nazilli basını olarak, ekiplerimizle her zaman omuz omuza, birlik beraberlik içerisinde çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Can kurtarmak için canını hiçe sayanları ziyaret ettik!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin