Çamur, toz, deformasyon… Tevfik Bey Caddesi’ne ilk kazma!

İsabeyli Mahallesi’nde çeyrek asırdır çözüm bekleyen ve yağışlarda çamur, sıcaklarda toz nedeniyle mahalle sakinlerini perişan eden Tevfik Bey Caddesi için Nazilli Belediyesi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İsabeyli Mahallesi Tevfik Bey Caddesi’nde yol yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında yaklaşık bin 200 metrekare alanda deforme olan eski yol, iş makineleri ile kazınarak stabilizasyonu için hazır hale getirildi.

Geçmiş yıllarda yolun yenilenmesi için müracaatta bulunduklarını ancak herhangi bir işlem yapılmadığını ifade eden mahalle sakinleri, taleplerine ivedi şekilde yanıt veren Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik ve ekibine teşekkür etti.

KISA SÜREDE PEK ÇOK SORUNU ÇÖZDÜK!

Tevfik Bey Caddesi yenileme faaliyetlerinin hızla tamamlanacağını belirten Başkan Tetik; “Kısa sürede Nazillimizin pek çok noktasında sorunları hızla çözdük, çözmeye de devam ediyoruz. İsabeyli, Tevfik Bey Caddesi de bu noktalardan biri. Uzun zamandır yenilenmeyi bekleyen cadde için bizler gerekeni yaptık ve ilk kazmayı vurduk. Nazillimize hayırlı olsun.” dedi.

KARAKUYU’DAN BELEDİYE EKİPLERİNE TEŞEKKÜR!

Tevfik Bey Caddesi’nin uzun zamandır yenilenmeyi bekleyen bir alan olduğunu ifade eden İsabeyli Mahalle Muhtarı Akın Karakuyu; “Altyapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yolumuzda 6 metre genişlik, 200 metre uzunluktaki alanda kazıma işlemi yapıldı. Başta Belediye Başkanımız Ertuğrul Tetik’e ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne, şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çamur, toz, deformasyon… Tevfik Bey Caddesi’ne ilk kazma!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin