Büyükşehir’den bölgenin turizm potansiyelini artıracak sefer!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, Kuşadası çıkışlı Yunan Adaları’na yeni, düzenli ve karşılıklı seferler başlatılacağını açıklamasının ardından, ilçenin turizm ve ticari hayatına artılar katacak seferler, ilçe sakinlerinin yüzünü güldürdü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Yunan Adaları’na Kuşadası çıkışlı düzenli seferler başlatacağını açıklamasının ardından ilçe esnafında yüzler gülüyor. Ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Kuşadası, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetiyle hem yeni turizm rotaları kazanacak hem de Yunan Adalarına yapılacak bu yeni, düzenli ve karşılıklı seferler ile ilçe artık çok daha güçlü bir destinasyon haline gelecek.

Kuşadası’na gelecek ziyaretçi sayısını da artıracak bu seferlerle, ilçe bir taraftan yakın lokasyonlardaki ziyaretçileri kendisine çekecek, diğer taraftan bu seferlerin yaratacağı cazibe ile birçok turizm planı ve tur paketlerinin de ilgi odağı olacak.
Bu yeni seferlerin yaratacağı turizm hareketliliği ile seferlere katılacak ziyaretçiler; yeme, içme, taksi gibi zaruri ihtiyaçlarını ilçe esnafından karşılayacak, otellerde konaklayacak ve hediyelik eşya, takı, tekstil gibi alışverişlerle Kuşadası’nın ticari hayatına yeni bir hareket getirecekler.

Kuşadası’nın turizm ve ticari hayatını geliştirecek bu seferler için Kuşadası esnafı ve halkı, şimdiden Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Büyükşehir’den bölgenin turizm potansiyelini artıracak sefer!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin