Büyükşehir, Nazillilileri organik limonata ile serinletti!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, sıcakların yakıp kavurduğu bu günlerde Nazilli Perşembe Pazarı'nda bu hafta da organik limonata ikramında bulundu. Vatandaşlar, tam not verdikleri limonata için Başkan Çerçioğlu'na teşekkürlerini sundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli Perşembe Pazarı’nda her hafta gerçekleştirdiği limonata ikramını bu hafta da sürdürdü.

Hem sıcak havanın etkisi hem de cep yakan fiyatlarla kavrulan Perşembe Pazarı ziyaretçilerinin imdadına Büyükşehir Belediyesi yetişti. Kıbrıs Caddesi üzerinde stand açan Aydın Büyükşehir Belediyesi AYBA ekipleri, yaklaşık 3 bin kişilik buz gibi organik limonata dağıtımı ile vatandaşları serinletti.

Tam not alan organik limonata için başta çocuklar ile pazar esnafı olmak üzere vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini sunarak, sosyal belediyeciliğin gereğini her alanda ve her anlamda yerine getirdiği için Çerçioğlu’nun örnek bir başkan olduğunun altını çizdiler.

Büyükşehir Belediyesi’nin limonata ikramına; Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen ve İlçe Yönetim Kurulu da eşlik etti. Başkan Tetik ve beraberindekiler, hem dağıtıma yardım ettiler hem de vatandaşlarla sohbet etme imkanı buldular.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Büyükşehir, Nazillilileri organik limonata ile serinletti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin