Büyükşehir Belediyesi’nden otizmli çocuklara özel ‘Yüzme Kursları’

Otizmli çocuklar üzerindeki etkileri bilimsel çalışmalar ile de kanıtlanan yüzme eğitimlerini başlatan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kursları bu sene de devam ediyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otizmli bireylere yönelik çalışmalarıyla tüm Türkiye’ye örnek olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun özel çocuklara yönelik projeleri sürüyor. Ücretsiz olarak verilen kurslar ile otizmli çocuklar, hem yüzme öğreniyor hem de el-ayak ve vücut koordinasyonlarını geliştiriyor.

Başkan Çerçioğlu, otizmli bireylerin eğitimlerinin ve hayat standartlarını yükseltmek için gerçekleştirilen çalışmaların süreceğini belirterek, “Otizmli bireylerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya, onlara destek olmaya devam ediyoruz. Otizmin farkındayız, farkındalığı yaymak için var gücümüzle çalışıyoruz. Özel çocuklarımız için projelerimiz ve çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Yüzme kurslarına katılan çocukların gelişiminden oldukça memnun olduklarını belirten aileler, ücretsiz sağlanan kurslar için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Büyükşehir Belediyesi’nden otizmli çocuklara özel ‘Yüzme Kursları’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin