Büyükşehir Belediyesi’nden Nazilli’ye güvenli ve konforlu yollar!

Kent genelinde güvenli ve konforlu yollar kazandırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi; Dereağzı’ndaki çalışmaları tamamlarken, bir noktada otokorkuluk çalışmasına başladı, bir diğer noktada ise asfalt serim ve çizgi çalışmalarında sona yaklaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’de merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımını sağlamak için yol yapım, bakım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Dereağzı yolunda sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri, yolu daha güvenli hale getirmek ve trafik akışını düzenlemek için yol çizgi çalışması gerçekleştirdi.

Sorumluluk alanında bulunan yollarda trafik güvenliğinin sağlanması ve sürücülerin daha konforlu şekilde seyahat etmelerini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Aşağı Yakacık Mahallesi’ne kadar uzanan bağlantı yolunun Yalınkuyu-Kestel mevkiinde otokorkuluk çalışması başlattı. Bölgede 2 bin metre otokorkuluk çalışması yapılacağı öğrenildi.

Yeşil Mahalle Alparslan Türkeş Bulvarı’nda ise yolun sıcak asfalt ile buluşan kısmında yol çizgi çalışması yapan ekipler, çalışmaların ikinci etabında ise bulvarın diğer bölümüne de sıcak asfalt serimi yaparak yolu yeniledi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk, “Başta mahalle sakinlerimiz olmak üzere vatandaşlarımızın yoğun şekilde kullandığı Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube ekiplerinin çalışması aralıksız devam ediyor. Yolumuzun bir tarafına sıcak asfalt dökülürken diğer bölümde trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yol çizgi çalışması yapılıyor. Yeşil Mahalle Muhtarı olarak, mahalleme yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Özlem Çerçioğlu başkanımıza ve ekiplerine mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Büyükşehir Belediyesi’nden Nazilli’ye güvenli ve konforlu yollar!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin