Bursaspor Futbol Okulu yaz dönemi kayıtları devam ediyor!

Kurulduğu günden bugüne Milli Takıma ve Süper Lig ekiplerine kazandırdığı oyuncularla başarısını tescilleyen Bursaspor Futbol Okulu'nda 'Yaz Dönemi Kayıtları' başladı! Okulun kurucusu Adnan Menderes, futbol meraklısı tüm çocukları aileleriyle birlikte tanışmaya beklediklerini söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altyapıya verdiği desteklerle bilinen Bursaspor’un Nazilli’de açılan ve yıllardır hem Süper Lig takımlarına hem de Milli Takıma kazandırdığı oyuncularla başarısını kanıtlayan Bursaspor Futbol Okulu’nda ‘Yaz Dönemi’ kayıtları devam ediyor.

“Timsah Arena Seni Bekliyor!” mottosuyla 5-15 yaş grubu futbola meraklı, futbol sevdalısı Nazillili çocuklara kapılarını açan Bursaspor Futbol Okulu, kayıt yaptıran her öğrenciye forma+şort hediye ederken, bir de ücretsiz servis imkanı sunuyor.

BİZ BURADA SADECE SPORCU YETİŞTİRMİYORUZ!

Çocukların bireysel ve takım becerilerini geliştirerek hem geleceğin futbolcusu olma yolunda hem de toplum içinde iyi bir birey olmalarını hedeflediklerini ifade eden Bursaspor Futbol Okulu Kurucusu Adnan Menderes, “Biz burada sadece sporcu yetiştirmiyoruz. Aynı zamanda vatanına milletine faydalı, saygılı, sevgi dolu, küfürsüz, argosuz bir gençlik yetiştiriyoruz. Atatürk’ün; ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünde olduğu gibi, yetiştirdiğimiz ve başarılarıyla gurur duyduğumuz sporcularımızın örnek bir birey olmasını da istiyoruz.” dedi.

Yeni sezonun tüm sporcu ve sporseverlere hayırlı olmasını dileyen Menderes, yeşil-beyazlı formaların yeni futbolcu adaylarını beklediğini ifade ederek, futbola meraklı çocukları olan tüm aileleri, tanışmak üzere Bursapor Futbol Okulu’na davet etti.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bursaspor Futbol Okulu yaz dönemi kayıtları devam ediyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin