Bu sefer olmadı! Türkiye 0 – Portekiz 3

EURO 2024 F Grubu ikinci maçına çıkan A Milli Futbol Takımımızın coşkusuna ortak olmak isteyen Nazillililer, Belediye Meydanı’na akın etti. Ay-yıldızlılar sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, maç sonrası bir paylaşım yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, “Biz bitti demeden bitmez, son maçta da #BİRLİKTEYİZ.” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’nın ev sahipliği yaptığı Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında BVB Stadı’nda Portekiz ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımız, sahadan 3-0 yenik ayrıldı.

21. dakikada Bernardo Silva, 29. dakikada Samet Akaydın (KK) ve 56. dakikada Bruno Fernandes’in golleriyle maçı kazanan Portekiz karşısında istediği oyunu oynayamayan A Milli Futbol Takımı’ndaki kadro değişikliği ve tutuk oyun, Belediye Meydanı’ndaki dev ekrandan maçı izleyen Nazillililerin eleştirdiği noktalar oldu.

Bu sonuçla F Grubu’ndan çıkmayı garantileyen Portekiz’in ardından 3 puanla 2. sırada yer alan A Milli Futbol Takımımız, son maçında oynayacağı Çekya ile berabere kalması halinde, son 16 turuna kalacak.

Bu arada, Ay-yıldızlıların grubu ikinci sırada bitirerek son 16’ya kalması halinde rakibi, D Grubu’nun lideri olacak.

BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ!

Maç sonrası resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, “Biz bitti demeden bitmez, son maçta da #BİRLİKTEYİZ. Teşekkürler #NAZİLLİM, Teşekkürler #BİZİM ÇOCUKLAR.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu sefer olmadı! Türkiye 0 – Portekiz 3

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin