Boğulma vakalarının önlenmesi için devriyeler artırıldı!

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte, özellikle girilmesi yasak olan alanlarda yaşanacak olası boğulma vakalarının önüne geçmek isteyen Aydın İl Jandarma Komutanlığı, devriyelerini artırdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sıcak havaların etkisini günden güne artırması ile birlikte, serinlemek isteyen vatandaşlar, havuz ve denizin yanı sıra girilmesi yasak olan baraj, göl, gölet ve sulama kanallarına akın etmeye başladı.

Hal böyle olunca da özellikle girilmesi yasak olan alanlarda yaşanacak olası boğulma vakalarının önüne geçmek isteyen Aydın İl Jandarma Komutanlığı, sahadaki devriyeleriyle vatandaşları uyarmaya devam ediyor.

Konu hakkında komutanlıktan yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Havaların ısınması ile birlikte vatandaşlarımızın serinlemek amacıyla yüzmenin yasak ve tehlikeli olduğu baraj, göl, gölet ve sulama kanallarında boğulma vakalarının önlenmesi amacıyla teknolojik imkânlar kullanılarak devriyelerimiz tarafından sürekli kontrol edilmektedir. Söz konusu alanlarda üzücü olayların yaşanmaması amacıyla vatandaşlarımız bilgilendirilmektedir.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Boğulma vakalarının önlenmesi için devriyeler artırıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin