‘Bizim MUHTEŞEM Çocuklar’ çeyrek finalde!

EURO 2024 son 16 maçında Avusturya’yı 2-1 yenen A Milli Futbol Takımımız çeyrek finale yükseldi. 1. ve 59. dakikalarda Merih’in golleriyle gelen çeyrek finalde rakip; Hollanda.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda karşılaştığımız Ralf Ragnick yönetimindeki Avusturya’yı 2-1 yenerek, çeyrek finale çıktık.

Leipzig Stadı’ndaki maçın henüz 57. saniyesinde gelen Merih Demiral’ın golüyle maça hızlı bir başlangıç yapan Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Futbol Takımımız, kontrollü ve etkili oyunuyla ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya iki değişiklikle başlayan Avusturya, 56. dakikaya kadar kalemizde üst üste pozisyonlar bulurken, 58. dakikada yaşanan İsmail-Salih Özcan değişikliğinin ardından, tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran gol geldi.

59. dakikada Arda Güler’in kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Merih Demiral, bu kez kafayla vurdu ve A Millilerimiz skoru 2-0 yaptı.

İkinci yarıda oyuna giren Gregoritsch 66. dakikada kale önünde skoru 2-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra baskısını artıran Avusturya ataklarına geçit vermeyen A Milli Futbol Takımımız, maçı 2-1 tamamlayarak adını çeyrek finale yazdırdı.

EURO 2008’den bu yana Avrupa Şampiyonası’nda ilk kez çeyrek finale ulaşmanın sevincini yaşayan Millilerimiz, 6 Temmuz Cumartesi günü çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Bizim MUHTEŞEM Çocuklar’ çeyrek finalde!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin