‘Bizim Çocuklar’ tur için Çekya karşısında… Haydi Meydana!

EURO 2024 F Grubu üçüncü maçında Çekya ile karşılaşıyoruz. Son 16'ya kalmak için en azından 1 puan almamız gereken mücadele, saat 22:00’da Belediye Meydanı’nda dev ekrandan yayınlanacak...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu’ndaki ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 ile geçen ancak ikinci maçında Portekiz’e 3-0 yenilen A Milli Futbol Takımımız, gruptan çıkmak için son ihtimali gerçekleştirmek istiyor.

Rakip ise; 1 puanı bulunan 3. sıradaki Çekya…

A Milli Futbol Takımımıza gruptan çıkması için 1 puanın yeteceği bu maç için “Biz bitti demeden bitmez!” diyen Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, tüm Nazillilileri Belediye Meydanı’na, bu heyecana ortak olmaya davet etti.

Rumen hakem Kovacs’ın yöneteceği A Milli Futbol Takımımızın Çekya ile Volkspark Stadı’nda oynayacağı maçın başlama saati ise; 22:00…

A Milli Futbol Takımımızın bu akşam Çekya karşısındaki muhtemel kadrosunun; Altay, Mert Müldür, Kaan, Merih, Ferdi, İsmail, Hakan, Barış Alper, Yusuf, Kerem ve Kenan’dan oluşması bekleniyor.

A Milli Takımımız, bu akşam Çekya’yı yenip F Grubu’nu ikinci sırada tamamlarsa, D Grubu’nun lideri Avusturya ile eşleşecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Bizim Çocuklar’ tur için Çekya karşısında… Haydi Meydana!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin