“Bizi kimse bu şekilde yıldıramaz!”

Gece saatlerinde aracı kurşunlanan İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz, yaşananlar üzerine öğlen saatlerinde ilçe binasında basın açıklaması yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Cüneyt Korkmaz, aracına yapılan saldırı sonrası ilçe binasında basın açıklaması yaptı. Yaşanılan olayın kendilerini derinden üzdüğünü belirten Korkmaz, açıklama esnasında duygu dolu anlar yaşadı.

Korkmaz, şunları söyledi: “Biz Nazilli’de sakin bir seçim çalışması yürütüyoruz. Ben Nazilli’de esnafım, dışarıdan ticari olarak bir düşmanımın olma ihtimali yok. Nazilli’ye hizmet etmek istiyoruz, Nazilli için projelerimiz var. Bu olayın bizleri geriletmek amacıyla yapılabileceğini düşünüyoruz ama bu başarıya ulaşmayacaktır. Çünkü bu bizi daha çok hırslandıracak, biz daha şevkle, daha hırsla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Fakat rakiplerimize de, işte bu algıyı ya da bu hareketi kim yapıyorsa, bu olayların manidar olduğu konular var. Bu gelişmelerden sonra olması da bizi ayrıca rahatsız etti ama ben Nazilli’de bir demokrasi eşliğinde, mertlikle seçim olması gerektiğini, alnının akıyla ve halkın isteğiyle seçim kazanılması gerektiğini düşünüyorum. Nazilli halkının isteklerine ve arzularına engel olmak, engelleyici hareket yaparak Nazilli halkına bu vefasızlığı, bu mağduriyeti yaşatmalarına içimiz el vermedi. Nazilli halkı; istediği hayatı, istediği belediye başkanını seçmekte özgürdür. Bunun için Nazilli halkını hiçbir kimsenin etkilemesi ya da böyle bir karar vermesi için onu vazgeçirmeye çalışmasına kimsenin hakkı yoktur. Sadece mala zarar gelmiştir. Bu bizi bundan sonra ki siyasi çalışmalarımızda yıldıramaz, daha hırslı çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart’ta tüm Nazilli halkı bunu görecektir.”

Bundan sonra daha çok çalışacaklarını belirterek, 11’de başladıkları çalışmalarına 8’de başlayacaklarını ve akşam 11’e kadar süren çalışmalarını da 01’e kadar devam ettireceklerini ifade eden Korkmaz, olayın güvenlik güçleri tarafından araştırıldığını, fail ya da faillerin en kısa sürede yakalanacağına inandığını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Bizi kimse bu şekilde yıldıramaz!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin