Bir tutam huzur, bir tutam lezzet… ‘Grand Göva Restaurant’

Günbatımına tanıklık ettiğiniz, doğanın ortasında yemyeşil, huzur dolu bir bahçe... Tandırda nar gibi kızarmış Oğlak ve Kuzu etinin lime lime döküldüğü lezzet şöleni ve yanında eşlikçisi günlük, taze mezeler... Tüm bunlar ve daha fazlası için; Grand Göva Restaurant...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenipazar ilçesine bağlı Donduran Köyü’nde 7 dönüm alan üzerine kurulan Grand Göva Restaurant, eşsiz günbatımı manzarası ile ailenizle birlikte eğleneceğiniz, keyifli akşamlar vadediyor.

Vehbi Arslan şefliğinde, doğanın ortasında yemyeşil bahçesi ile hizmet veren Grand Göva Restaurant’ın olmazsa olmazı; Kuzu ve Oğlak Tandır. Mehmet Usta’nın hünerli ellerinde işlenerek kuyularda pişirilen kuzu ve oğlaklar, müşterilerin isteği doğrultusunda hazırlanarak servis ediliyor. Ayrıca tecrübeli aşçılar tarafından kendi mutfaklarında günlük olarak üretilip, taze taze servis edilen; haydari, atom, cacık, yoğurtlu semiz otu, biber tarator, börülce tarator, köz patlıcan, gömme turşu, şakşuka, ekşili mantar, pancar turşusu gibi mezeleri ise dillere destan.

7 DÖNÜM ALANDA 1000 KİŞİLİK TESİS

Açık ve gölgelik kısmı ile bahçesi, kapalı alanı, otoparkı ve mutfağı ile toplam 7 dönüm alan üzerine kurulu olan Grand Göva Restaurant’ın İşletmecisi Özgür Arslan, özellikle ailelerin tercih ettiği bir mekan olmanın kıvancını yaşadıklarını belirterek, “Evlilik yıldönümleri, doğum günleri vb. özel günlerde aileler, Grand Göva’yı tercih ediyor. Çünkü burada hem yılların vermiş olduğu bir işletmecilik tecrübesi hem de karşılıklı güvene, saygıya dayalı bir aile olma bilinci var.

Restaurantımızın zengin mutfağında; kuzu ve oğlak tandır, ızgara çeşitlerimiz ve günlük taze meze çeşitlerimiz ile misafirlerimize lezzet vaadediyoruz.

Ayrıca; kına, nişan, düğün, sünnet, toplantı vb. tüm özel gün ve organizasyonlarda gölgeliği de bulunan bahçemiz (500 kişilik) ve direksiz/kolonsuz kapalı alanımızla (500 kişilik) yemekli veya yemeksiz şekilde hizmet vermekteyiz.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bir tutam huzur, bir tutam lezzet… ‘Grand Göva Restaurant’

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin