Bir tören de CHP Nazilli İlçe Örgütü ve ADD’den! 

İlçe Kaymakamlığı'nın düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliğinin akabinde, CHP Nazilli İlçe Örgütü ve ADD Nazilli Şubesi birlikte bir tören gerçekleştirdiler.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İlçe Örgütü ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla İstasyon Meydanı’ndaki Atatürk Anıtına çelenk sundular.

İlçe Kaymakamlığı’nın programının ardından düzenlenen törene; Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Başkan Yardımcısı Serkan Sevim, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Nazilli İlçe Başkanvekili Erol Gökçe, Kadın Kolları Başkanı Cavide Sezen Çakırlı, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, ADD Nazilli Şube Başkanı Feyzullah Erkut ve yönetimi katıldı.

Saygı duruşunun ardından hep birlikte İstiklal Marşı’nın okunduğu programda, Nazlıcan Ödemiş isimli öğrenci, günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yaptı.

19 Mayıs 1919’da Samsun’da doğan güneşin 105 yıldır yolumuzu aydınlattığını söyleyen Ödemiş, “Mustafa Kemal Paşa ve arkadaşlarına Antep’te, Maraş’ta, Urfa’da, Ege’de, Trakya’da, Karadeniz’de, Toroslarda, Istrancalarda, Türkmen  çadırlarında, Yörük obalarında yakılan çoban ateşleri nasıl umut ışığı olmuş, yurdun her köşesindeki Müdafa-i Hukuk ve Reddi İlhak Cemiyetleri inançla nasıl omuz vermişlerse, bugün Atatürk’çü Düşünce Derneği de aynı inançla ulusunun emrindedir.” dedi. 

Tören, fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bir tören de CHP Nazilli İlçe Örgütü ve ADD’den! 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin