Bir gün belki size de… diyerek ‘Organ Bağışı’na dikkat çektiler!

Atça Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 2. sınıf öğrencileri, hocaları Seçil Utma öncülüğünde hazırladıkları projeyle 'Organ Bağışı'na dikkat çektiler.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adnan Menderes Üniversitesi Atça Meslek Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 2. sınıf öğrencileri, sosyal sorumluluk kapsamında yürüttükleri ‘Organ Bağışı’ projesi için Belediye Meydanı’nda stant açtılar.

Standı ziyaret eden Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, yaptıkları çalışma ile organ bağışına dikkat çeken öğrencileri tebrik etti. Organ bağışı anketini de dolduran Başkan Tetik, bir sağlıkçı olarak öğrencilerin bu ve benzeri çalışmalarını her zaman destekleyeceklerini ifade etti.

ADÜ himayesinde gerçekleşen, Nazilli İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün de araç gereç desteği sunduğu projenin fikir hocası ise ADÜ Halkla İlişkiler Bölüm Hocası Seçil Utma.

Grup Başkanlığı’nı Aleyna Şentürk’ün yaptığı projede; Yunus Tarhan, Arife Karakurt, Tuğba Küçükoğlu ve Aleyna Üz yer alıyor.

Broşür ve anket çalışmaları ile halkı bilgilendiren öğrencilerin Organ Bağışı ile alakalı farkındalık yaratmayı amaçladıkları projeye, bizler de Gazete NAZİLLİ olarak öğrencilerimizle birlikte hazırladığımız anket ile destek veriyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bir gün belki size de… diyerek ‘Organ Bağışı’na dikkat çektiler!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin