Biçer, ‘Nazlı Kızın Öyküsü’nü Nazilli için yazdı ve seslendirdi!

Nazilli Sosyal Güvenlik Merkezi Şefi ve Türk Büro-Sen Temsilcisi Uğur Biçer, Nazilli’ye olan sevdasını mısralara döktü, türküsünü yaktı: ‘Nazlı Kızın Öyküsü’. Sözü ve bestesi Biçer’e ait olan ve Nazilli’ye gönül vermiş dostlarının katkılarıyla klipleştirilen eser, tüm sosyal medya platformlarında Nazillililerin beğenisine sunuldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli aşıkları bir araya geldi, Nazilli için muhteşem bir eser ortaya çıkardı. Daha önce de Nazilli ile ilgili pek çok sanatsal projeye imza atan Uğur Biçer, şimdi de Nazillililerin karşısına ‘Nazlı Kızın Öyküsü’ ile çıktı.

Sözü ve Bestesi kendisine ait olan ‘Nazlı Kızın Öyküsü’ adlı türküyü Nazilli’ye armağan eden Uğur Biçer, aranjesini Nazım Nas’ın, klip yönetmenliğini ise Nazilli Sayfası yöneticisi Eşref Özbağcı’nın yaptığı eserin tüm sosyal medya platformlarında Nazillililerin beğenisine sunulduğunu söyledi.

“BU ŞEHRE OLAN SEVDAMIZI, MISRALARA DÖKTÜK”

Eser ile ilgili olarak gazetemize değerlendirmelerde bulunan Biçer, “Ozanlar sevdalarına türkü yakar derler. Sevdanın şehriydi bizim için Nazilli. Nazlı şehirdi. Gece ile gündüzün çok yakıştığı, her mevsim bahar kokan şehirdi. İnciri ile yağı ile, ovası ile dağı ile, tarihi ile ismi ile güzel şehirdi Nazilli. Nazlı Kızın Öyküsü, Efelerin Ocağıydı Nazilli. Ve biz de bu güzel şehre sevdamızı, mısralara döktük. Türküsünü yaktık. Rabbime hamd olsun ki; ‘Nazlı Kızın Öyküsü’nü Nazillimizle buluşturduk. Nazillimize kazandırdık.
Eserimizin Sanat Yönetmenliğini ve aranjesini, daha evvel de okuma nezaketini gösteren sanatçı dostum Nazım Nas üstlenirken, Klip Yönetmenliğini ise bir Nazilli sevdalısı ‘Nazilli Sayfası’ Editörü Eşref Özbağcı dostum üstlendi.
Biz yazdık, besteledik ve okuduk. Artık eser bizim değil, tüm Nazillimizindir. Umut ediyorum ki; eserimiz dillere yazılacak, gönüllere kazınacak ve eserimizi Nazillimiz bağrına basacaktır.”
şeklinde konuştu.

“NAZİLLİMİZ İÇİN HER ŞEYE VARIZ”

Türkünün klip çalışmasıyla ilgili Uğur Biçer tarafından gelen teklifi büyük bir sevinçle kabul ettiğini ifade eden Eşref Özbağcı ise, “Uğur beyin eserlerini daha önce birçok kez sosyal medya hesaplarımızda paylaşmıştık. Eserler çok sevildi ve büyük ilgi gördü. Son olarak ‘Nazlı Kızın Öyküsü’nü seslendiren Uğur bey, stüdyo kaydını bana gönderdi ve ‘Ben bu türküyü Nazilli’ye armağan ettim. Dolayısıyla Nazillimizden güzel görüntülerle bir klip yapalım, bu işi gönüllü olarak üstlenir misiniz?’ diye sordu. Ben de bu teklifi kabul ettikten sonra Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’i ziyaret ederek belediye basın biriminin arşivinden yararlanarak Nazilli’den güzel görüntülerle bu klibi yapabileceğimizi söyledim ve destek istedim. Sağolsun başkanımız hiç tereddüt etmeden gerekli desteğin verilmesi talimatını verdi ve basın biriminde görev yapan arkadaşlarla görüntüleri seçtik ve birleştirdik. Daha sonra da sosyal medya hesaplarında klibi hemşehrilerimizle paylaştık. Nazillimize böyle güzel bir eser kazandıran Uğur Biçer’e ve klip için görüntü desteği sağlayan Nazilli Belediye Başkanımız Ertuğrul Tetik ile ekibine çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Öte yandan ozanlık geleneğinin bir temsilcisi olan Uğur Biçer, daha önce de; ‘Bir Sevdasın Türkiyem’, ‘Şehidin Ağıdı’, ‘Kalptesin Atatürk’, ‘Naz Naz Aşkına’, ‘Salla Gitsin’, ‘Bana Kimsin Derler’ gibi eserlere imza attı.

NAZLI KIZIN ÖYKÜSÜ

Topan dağından indim düze,
Yürüdüm geçtim Menderes’e,
Şöyle bir baktım Nazlı Şehre,
Nede yakışmış gün ile gece.

Nazlı Kızın Öyküsüdür,
Efelerin Türküsüdür,
Nazillim ömrümüzdür,
Sevmek için yürek gerek,
Yüreklere yazmak gerek,
Nazillim sevda, demek.

Uzun Çarşı’da hayat akar,
Perşembesi’nde tarih yatar,
İnciri Yağı ömür katar,
Ovası Dağı hep bahar kokar.

Nazlı Kızın Öyküsüdür,
Efelerin türküsüdür,
Nazillim ömrümüzdür,
Sevmek için yürek gerek,
Yüreklere yazmak gerek,
Nazillim sevda demek…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Biçer, ‘Nazlı Kızın Öyküsü’nü Nazilli için yazdı ve seslendirdi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin