“Ben değil biz olmaya, birleştirici güç olmaya devam edeceğiz!”

CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Kongresi'nden zaferle çıkarak koltuğu yeniden devralan Başkan Nilgün Aktaş, yaptığı paylaşımla, katılım göstererek oy kullanan ve katkı sunan herkese teşekkürlerini sundu, "Kadınlarımızın sesi olmaya, Kadın hak ve özgürlüklerinin, eşit temsiliyetin savunucusu, ben değil biz olmaya, birleştirici güç olmaya devam edeceğiz." dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanlığı koltuğuna yeniden oturan Nilgün Aktaş’ın resmi sosyal medya hesabından yayımladığı teşekkür mesajı, kısa sürede büyük beğeni aldı.

Başkanlığın bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, önceki dönem ilçe kadın kolları başkanı ve yönetimine görev yaptığı süre içerisinde verdiği emekleri ve çalışmaları için teşekkür eden Aktaş’ın mesajında şu ifadeler yer aldı…

BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ!

Öncelikle kongreye katılan ve oy kullanan her bir kadın üyemiz olmak üzere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na, CHP Aydın İl Başkanımız Hikmet Saatçı ve İl Yönetimimize, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Özdemir ve İl Kadın Kolları Yönetimimize, CHP Nazilli İlçe Örgütümüze, CHP Aydın Milletvekillerimize ve Nazilli Belediye Başkanımız Dr. Ertuğrul Tetik’e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  

Kongremizin kazananı CHP Nazilli İlçe Örgütü olmuştur. Artık hedefimiz; yerel seçimlerde gösterdiğimiz başarıyı genel seçimlere taşıyarak Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapmaktır. Bunu hep birlikte, omuz omuza çalışarak başaracağız. 

Kadınlarımızın sesi olmaya, Kadın Hak ve Özgürlüklerinin, eşit temsiliyetin savunucusu, ben değil biz olmaya, birleştirici güç olmaya devam edeceğiz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Ben değil biz olmaya, birleştirici güç olmaya devam edeceğiz!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin