Belediyenin çalışmalarıyla Kestel Mahallesi de pırıl pırıl oldu!

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; Kestel Mahallesi’nde yol kenarlarında ve mezarlık alanında yürüttüğü ot biçme, budama ve temizlik çalışmalarıyla bölgeyi pırıl pırıl yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçenin dört bir yanında sürdürülen çalışmalarla vatandaşların takdirini toplayan Nazilli Belediyesi, tüm mahallelerde yeşil alan ve mezarlık bakım çalışmalarına devam ediyor.

Son olarak Kestel Mahallesi’nde yabani ot temizliğine başlayan ekipler, yol kenarında ve mezarlık alanında yaptığı çalışmalarla bölgeyi ferah bir görünüme kavuşturdu.

HER NOKTAYA HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Şehrin tüm yeşil alanları ve mezarlıklarında rutin olarak bakım faaliyetlerinin sürdürüldüğünü kaydeden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Belediyemizin sorumluluk sahasında bulunan her noktaya hizmet götürmeye devam ediyoruz. Kestel Mahallemizde mezarlığımız başta olmak üzere yoğun olarak kullanılan geçiş güzergahlarının bakım ve temizliğini yaptık. Eş zamanlı olarak merkez mahallelerimizde de ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. 50 derecelere ulaşan sıcaklıklara rağmen halkımız için durmadan çalışan tüm personellerime teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediyenin çalışmalarıyla Kestel Mahallesi de pırıl pırıl oldu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin