Belediye ekiplerinin çalışmalarıyla yeşil alanlar daha ferah! 

Kapsamlı ot biçme, budama ve temizlik çalışmalarını sürdüren  Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin son durağı Dallıca Çayı kenarı oldu. 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları temizleyerek hijyenik ve modern bir görünüme kavuşturuyor. Son olarak Dallıca Çayı çevresinde kapsamlı temizlik çalışması yapan ekipler, kaldırım ve yeşil alanlardaki yabani otları baştan sona temizledi.

Söz konusu faaliyetlerin hazırlanan program çerçevesinde ilçe genelinde rutin olarak sürdürüleceğini kaydeden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, “Çocuk oyun alanlarımız başta olmak üzere halkımızın sağlığını yakından ilgilendiren, kamuya açık alanların tamamında ekiplerimiz temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Sorumluluk sahamız içerisindeki tüm yeşil alanlarda bu çalışmaları devam ettireceğiz. Havaların ısınmasıyla birlikte oluşabilecek riskleri de göz önünde bulundurarak ilaçlama çalışmalarımızla eş zamanlı olarak sürdüreceğiz. Emeği geçen tüm personelime teşekkür ederim.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye ekiplerinin çalışmalarıyla yeşil alanlar daha ferah! 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin