Belediye ekiplerinden sanayide kapsamlı temizlik!

Organize Sanayi ve Yeni Sanayi bölgelerinde kapsamlı temizlik çalışması başlatan Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne, bölge esnafı ve vatandaş tam not verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, sanayi bölgesindeki kapsamlı temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeni Sanayi ve Organize Sanayi Bölgesi’nde periyodik ve eş zamanlı gerçekleştirilen çalışmalar, sanayi esnafı ve vatandaştan tam not aldı. Ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda; yol kenarlarındaki çamur, çakıl, moloz birikintileri iş makinaları ile kazılırken, kuru dal ve otlar budanarak biçildi.

“BİR MÜRACAATIMIZLA EKİPLER ÇALIŞMAYA BAŞLADI”

Kendi işletmesinin bulunduğu sokakta gerçekleştirilen kapsamlı temizlik çalışmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Küçük Sanayi esnaflarından Hüseyin Cahit Gevrekoğlu, “Geçen dönem birkaç kere müracaat etmemize rağmen bu bölgede kapsamlı bir temizlik çalışması yaptıramamıştık. Geçtiğimiz hafta belediye başkanımıza işletmemin bulunduğu alan ile ilgili dilekçemi verdim. Hafta başı ekipler buradaydı. Bir seferlik ricamızla ekiplerin buraya gelmesi bizleri çok memnun etti. Sayın Ertuğrul Tetik başkanım bugün buraya ekiplerinizi gönderip burada gerekli işlemleri yaptırdığınız için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Temizlik İşleri ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine gerçekleştirdikleri çalışma ve emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürler.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye ekiplerinden sanayide kapsamlı temizlik!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin