Belediye ekipleri tüm mezarlıklarda bayram temizliği başlattı!

Nazilli Belediyesi ekipleri; yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla merkez ve kırsal mahallelerdeki mezarlıkların tamamında ot biçme, budama ve temizlik çalışması başlattı. 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi Park Bahçeler, Temizlik İşleri ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçedeki tüm mezarlıklarda temizlik çalışması başlattı.

Vatandaşların mezarlık ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için başlatılan çalışmalar kapsamında, yabani otlar biçilerek mezarlıkların detaylı temizliği gerçekleştiriliyor.

Temizlik faaliyetlerinin arife gününe kadar tamamlanması için yoğun bir mesai programı hazırladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; “Küresel ısınmanın etkilerini ülkemizde yoğun bir şekilde hissediyoruz. Bu yıl yağış dönemlerinin kayması, sıcakların mevsim normallerinin üstünde seyretmesi nedeniyle bizler de çalışma planımızı titizlikle yaptık. Bir kentin en önemli alanı mezarlıkları ve sosyal donatı noktalarıdır. Bunun bilinciyle göreve geldiğimiz ilk günden bu yana sorumluluk sahamız içerisindeki tüm noktalarda temizlik işlemlerini özenle yapıyoruz. Ekiplerimizin çalışmalarıyla mezarlıklarımızın tamamı da bayrama temiz bir şekilde hazır olacak.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye ekipleri tüm mezarlıklarda bayram temizliği başlattı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin