Belediye ekipleri, şehrin yollarını birer birer yeniliyor!

Yağmur çamur demeden yol çalışmalarına devam eden Nazilli Belediyesi ekiplerinin yeni çalışma noktası Zafer Mahallesi oldu. Ekipler, Mehmet Özalp Bulvarı ile 1730 Sokak arasında kalan deforme olmuş eski asfalt yolda yenileme çalışması başlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Zafer Mahallesi Mehmet Özalp Bulvarı ile 1730 Sokak arasında kalan ve özellikle ağır tonajlı araçların yoğun kullanımı sonrası deforme olan eski asfalt yolda yenileme çalışması başlattı.
Çalışmalar kapsamında iş makineleri ile kazınan yolun stabilizesi yapılarak parke taşı döşemeye hazır hale getirildi.

Taleplerinin yerine getirilmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Certel; “Şu anda bulunduğumuz bölge Mehmet Özalp Bulvarı ve 1730 Sokak’ı bağlayan nokta. Burada Devlet Su İşleri’nin üstü açık bir kanalı var. Nazilli Belediyesi, burada TIR’ların göçükler oluşturduğu asfaltı kazıyarak yeni yol yapım çalışmalarına başladı. Parke taşı döşemesi yapılacak. Buradaki çok katlı binaların önünden başlayarak şu anki Mehmet Yüzügüler Sokak diye geçen alandan 1730 Sokak bağlantısı yapılıyor. Bu yol 77 Sokağa da bağlanıyor. Yol yenileme çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Dr. Ertuğrul Tetik ve Fen İşleri Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.” sözlerini kaydetti.

Bölgedeki mevcut eski köprünün de genişletilerek yenilenmesi gerektiğini ifade eden Certel; “Burada bulunan köprümüz de zamanla eskidi. DSİ yetkililerinden bu köprünün genişletilmesi ve yenilenmesi konusunda talepte bulunuyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye ekipleri, şehrin yollarını birer birer yeniliyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin