Bayrağı devraldı, iyilikten iyiliğe koşuyor!

“İşimiz iyilik, yükümüz ağır, yolumuz uzun” mottosuyla dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara iyilik ulaştıran İHH’nın Nazilli Temsilciliği’nde bayrağı Ömer Taşkıran devraldı. Nazilli’de Ramazan ayı dolayısıyla 100 ihtiyaç sahibi aileye yardım kolisi ulaştırdıklarını ve 100 çocuğun da bayramlıklarının dağıtımına başladıklarını ifade eden Taşkıran, “İyilik iyidir, iyilik herkese iyi gelir!” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yardım etmek isteyenle, yardıma muhtaç olanı buluşturan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Nazilli Temsilciliği, ev ev dolaşıp ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek; 100’e yakın gıda kolisi dağıttı, 100 çocuğun bayramlıklarını da şimdiden sahiplerine ulaştırdı.

Bayrağı devralarak hızla çalışmalara başlayan İHH Nazilli Temsilcisi Ömer Taşkıran, ekibiyle birlikte yeni hedeflerinin, İsrail’in işgali altında yaşam mücadelesi veren Filistinlilere en az 100 bin TL bağış göndermek olduğunu ifade etti.

Taşkıran, “Çocukları sevindirmek dünyanın en güzel duygularındandır ve iyilik iyidir, iyilik herkese iyi gelir. Nazillimizde 100 ihtiyaç sahibi ailenin çocukları için başlattığımız bayramlık çalışmasında dağıtımlara başladık. Duyarlı hayırsever kardeşlerimizden Allah razı olsun, iyi ki varsınız.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bayrağı devraldı, iyilikten iyiliğe koşuyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin