Başkan Tetik’ten, Kaymakam Kan’a ‘hoşgeldiniz’ ziyareti!

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, göreve yeni başlayan Nazilli İlçe Kaymakamı Huriye Küpeli Kan'a ‘hoşgeldiniz’ ziyaretinde bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Nazilli’de görevine başlayan Kaymakam Huriye Küpeli Kan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Tetik, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi’yle Nazilli’ye atanan Kaymakam Kan’a “Hoşgeldiniz” diyerek, yeni görev yerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyarette, çiçek ve hediye takdiminde bulunan Başkan Tetik, “Sayın Kaymakamımız Huriye Küpeli Kan hanımefendi ile Nazillimize en iyi hizmeti verebilmek için uyum ve işbirliği içerisinde bir ve beraber şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Nazilli’nin ilk kadın kaymakamı Huriye Küpeli Kan, Nazilli’ye en iyi hizmeti verebilmek için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Kan, “Böyle güzel bir ilçede göreve başlamaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Belediye Başkanım ve tüm mülki amirlerimiz ile Nazilli’de en güzel, en iyi hizmetler için çok çalışacağız. Nazik ziyaretlerinden dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Tetik’ten, Kaymakam Kan’a ‘hoşgeldiniz’ ziyareti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin