Başkan Tetik’e minik öğrencilerden sevgi seli!

İlköğretim Haftası kutlamalarına katılan Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’e minikler büyük ilgi gösterdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk olarak İstasyon Meydanı’nda düzenlenen çelenk koyma törenine katılan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, akabinde Fatih İlkokulu ile Aslı-Mustafa Takmaklı İlkokulu’nda düzenlenen İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında öğretmenler ve öğrencilerin etkinliklerini izledi.

Hem İstasyon Meydanı’ndaki törende hem de Fatih İlkokulu ile Aslı-Mustafa Takmaklı İlkokulu bahçesindeki etkinlikler sonrası öğrencilerin yanına giderek onlarla sohbet eden Başkan Tetik’e çocuklar sevgi gösterisinde bulundu.

Başkan Tetik, “Eğitim, toplumun temeli ve geleceğimizin en büyük yatırımıdır. Bugün burada gördüğümüz coşku, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimlerine verdiği önemin bir göstergesidir. Bizler Nazilli Belediyesi olarak öğrencilerimize sağlıklı bir öğrenim ortamı sunmak için gerekli çalışmalarımızı yaptık. Yazılı olarak talepte bulunan okullarımızın tamamında ot biçme, budama ve temizlik faaliyetlerimiz detaylı olarak ekiplerimiz tarafından yapıldı. Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza her zaman destek olacağız.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Tetik’e minik öğrencilerden sevgi seli!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin