Başkan Tetik, tüm Annelerin ‘Anneler Günü’nü kutladı!

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; fedakârlığın, sabrın, sevginin, saygının sınırsız kaynağı, hayatımıza anlam katan tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü kutladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tetik, yayımladığı mesajında, “İhtiyacımız olan sevgi için her gün orada olduğunu bildiğimiz tüm annelerin gününü kutluyorum” dedi.

Annelerin karşılıksız sevginin timsali olduğunu ifade eden Dr. Ertuğrul Tetik, insanın en değerli varlığının annesi olduğunu belirtti. Vatanımızın devamlılığı, birliği ve bağımsızlığı uğruna aziz evlatlarını toprağa veren elleri öpülesi şehit anneler ile çeşitli sebeplerden dolayı evlatlarını kaybeden annelere sabırlar dileyerek, Anneler Günü’nü can-ı yürekten kutladı. Annelere verilebilecek en değerli hediyenin gurur duyacakları evlatlar olmak, onları kırmamak olduğunu söyleyen Tetik, mesajında şu ifadeleri kullandı…

ANNELERİMİZ; HOŞGÖRÜNÜN, FEDAKÂRLIĞIN, ŞEFKAT VE MERHAMETİN ADIDIR!

“Karşılıksız sevgi, şefkat ve merhametle bizlerin bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibi olan annelerimiz, en değerli varlıklarımızdır. Annelerimiz; hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin adıdır. Hayat yolculuğumuzun en başından beri bizleri besleyen, üzerimizden duayı hiç eksik etmeyen, evlatları için her an endişelenen, bizlere rehberlik eden ve her arayışımızda bizi destekleyen, ihtiyacımız olan sevgi için her gün orada olduğunu bildiğimiz tüm annelerin gününü kutluyor, sağlıklı huzur dolu günler temenni ediyorum.. Bu hayattan göç edip gitmiş annelere yüce Rabbimden rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Tetik, tüm Annelerin ‘Anneler Günü’nü kutladı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin