Başkan Tetik, Şehitlerimizi andı: “Minnettarız!”

Şehitler Haftası dolayısıyla şehit yakınlarıyla buluşan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, vatanın bütünlüğü ve milletimizin birliği uğruna canlarını feda eden aziz Şehitlerimize ve yakınlarına şükranlarını, minnetlerini sundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitler Haftası dolayısıyla Eğriboyun Mezarlığı’na ziyarette bulunan Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Şehitlerimizi kabirleri başında dualarla andı. Şehitlik ziyareti ardından Şehit Aileleri Derneği Nazilli Şubesi’nde, Dernek Başkanı Jale Keskin ve şehit yakınları ile bir araya gelen Başkan Tetik, son olarak Şehit Polis Memuru Hıdır Canoluk’un ailesini ziyaret etti. Nazilli’de ikamet eden Canoluk ailesini ziyaret eden Başkan Tetik, şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerin çok değerli olduğunun altını çizdi.

Canoluk ailesine ve tüm şehit ailelerine tekrardan sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunan Başkan Tetik, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla şu ifadeleri kullandı…

RUHLARI ŞAD, MEKANLARI CENNET OLSUN!

“Şehitlerimizin aziz hatıraları için ne yapsak azdır, minnettarız. Bizler bu güzel vatan için canlarıyla ve kanlarıyla destanlar yazan bir milletin evladıyız. Tarihi şan ve şerefle dolu bir milletiz. Atalarımız vatan, millet ve inançları uğruna her türlü zorluğa göğüs germiş, gerektiğinde canlarını vermek için bir an bile düşünmemişlerdir. Ölümün üzerine gözlerini kırpmadan giden, kanlarıyla bayrağımıza al rengini veren şehitlerimiz, geride bize bu cennet vatanı bıraktılar.

14-20 Nisan Şehitler Haftasında başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz aziz Şehitlerimizi minnetle anıyor, ebediyete intikal eden gazilerimize rahmet diliyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı bir ömür temenni ederek, en içten şükranlarımı sunuyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Tetik, Şehitlerimizi andı: “Minnettarız!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin