Başkan Tetik, otizmli çocuklarla birlikte fidan dikti!

Aydın Otizm Derneği Nazilli Temsilciliği ve NAZOT tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, otizmli çocuklarla birlikte fidan dikti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, Aydın Otizm Derneği Nazilli Temsilciliği ve Nazilli Otizm Koro ve Orkestrası (NAZOT) tarafından düzenlenen fidan dikme etkinliğine katıldı. Zafer Mahallesi Şehit Bülent Taşkıran Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen programda çocuklarla birlikte fidan diken Başkan Tetik, ardından da fidanlara cansuyu verdi.

Böylesine anlamlı bir çalışmaya imza atan tüm otizm destekçilerine teşekkür eden Başkan Tetik, programda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Otizmli çocuklarımızın eşsiz yeteneklerine bugün bir kez daha şahit olduk. Onların toplumumuzda hak ettikleri saygıyı ve kabulü görmeleri için çalışmaya devam edeceğiz. Herkesin farklılıkları kucaklaması ve otizmli bireylerin potansiyellerini en iyi şekilde kullanabilmeleri için gerekli desteği sağlaması gerektiğine inanıyorum. Evlatlarımı yürekten kutluyorum.”

BAŞKAN TETİK’E TEŞEKKÜR

Desteklerinden dolayı Başkan Tetik’e teşekkür eden Nazilli Otizm Aile Birliği Temsilcisi Muzaffer Uyan; “Bugün Aydın Otizm Derneği Nazilli Temsilciliği ve Nazilli Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını sürdüren NAZOT olarak, yine otizm tanılı bir birey olan Kerem Bozkurt evladımızın düşüncesiyle ağaç dikme faaliyeti gerçekleştirdik. Amacımız; otizmli çocuklarımıza imkan verildiğinde, diğer arkadaşları gibi her alanda sorumluluk alabileceklerini gösterebilmekti. Çocuklarımızı otizmle mücadeleye hazır bir şehir oluşturma konusunda Belediye Başkanımız büyük bir ilgi ve alaka göstermiştir. Hep birlikte Nazilli’yi otizm konusunda örnek bir kent haline getirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Tetik, otizmli çocuklarla birlikte fidan dikti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin