Başkan Tetik, metruk yapı yıkımı için Fen İşleri ekipleriyle sahadaydı!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Alparslan Türkeş Bulvarı güzergahı üzerinde bulunan ve yola oldukça yakın olan metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. Yıkımı bizzat yerinde takip eden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, söz konusu alanda yeni bir yol açarak bölgedeki trafiği rahatlatacaklarını söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göreve geldiği günden bu yana sık sık ‘sahada çalışma’ vurgusu yapan ve bu sözünü de yerine getiren Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, bugünkü mesaisine Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin saha çalışmalarını denetleyerek başladı.

Yeşil Mahalle Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki kamulaştırılması yapılan metruk binanın yıkım çalışmalarını inceleyen Başkan Tetik, beraberindeki Yeşil Mahalle Muhtarı Şenol Öztürk ve ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ekipler, vatandaşların güvenliğini tehlikeye atan ve yol işgaline neden olan metruk yapıların yıkımlarını, hazırlanan plan çerçevesinde yaparak temizliğini gerçekleştirdiler.

O ALANDA YENİ BİR YOL AÇACAĞIZ!

Çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini ifade eden Başkan Tetik; “Bugün Alparslan Türkeş Bulvarı’ndaki yıkım çalışmalarımızla sahadayız. Bildiğiniz gibi yolumuz Aydın Büyükşehir Belediyemiz tarafından yenilendi. Biz de bölgede bulunan ve yol bölgesi içerisinde kalan yapının kamulaştırmasını yaparak yıkımını gerçekleştiriyoruz. Plan dahilinde o alanda yeni bir yol açarak trafiği rahatlatmayı planlıyoruz. Emeği geçen tüm ekibime teşekkür ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Tetik, metruk yapı yıkımı için Fen İşleri ekipleriyle sahadaydı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin