Başkan sloganı güncelledi: “Ertuğrul Tetik ister, Aydın Büyükşehir Belediyesi yapar”

Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ağırladı. Hayırlı olsun ziyaretine geldiğini ifade eden Başkan Çerçioğlu, “Nazilli Belediyesi’ne kapılarımız sonuna kadar açık. Ertuğrul Tetik ister, Aydın Büyükşehir Belediyesi yapar” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 30 yıl sonra belediyeyi CHP’ye kazandıran Dr. Ertuğrul Tetik’e, makamında ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi. Nazilli Belediyesi önünde çiçeklerle karşılanan Çerçioğlu, belediye girişinde Zabıta Mangası tarafından selamlandı.

Ziyarette; Çerçioğlu ve Tetik’in yanı sıra, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen, belediye başkan yardımcıları, büyükşehir daire başkanları hazır bulundu.

NAZİLLİ’YE GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ!

Nazilli’ye hizmet etmekten onur ve gurur duyacağını ifade eden Başkan Çerçioğlu, “Başkanımıza resmi olarak il başkanımızla beraber ‘hayırlı olsun’ dedik, kutladık. Tabii ki daha önce belediye başkanlarımızla oturup neler yapabilirizi ve nasıl yol haritası izleyeceğimizi konuştuk. Çerçeveyi çizdik, ilerleyen zamanlarda içini doldurmaya başlayacağız. Ben çok değerli belediye başkanımla Nazilli’ye hizmet etmekten onur ve gurur duyacağım. Tabii benim için Nazilli çok önemli. Zaten önceden de oldukça büyük hizmetlerde bulunduk. Ama Ertuğrul başkanımla beraber eminim daha güzel hizmetler yapacağız. Her zaman Nazilli Belediyesi’nin yanındayız. Nazilli Belediyesi’ne kapılarımız sonuna kadar açık. ‘Ertuğrul Tetik ister, Aydın Büyükşehir Belediyesi yapar.’ Bundan sonra birlikte çok iş yapacağız.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan sloganı güncelledi: “Ertuğrul Tetik ister, Aydın Büyükşehir Belediyesi yapar”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin