Başkan Özcan: “Bu şehirde imzamız var!”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazillili hemşehrilerine veda videosu ile seslendi. “Bu şehirde imzamız var” diyen Başkan Özcan, “Yolumuz uzun, alnımız ak, yüreğimizde Nazilli sevdası var.” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından yeni belediye başkanını belirleyecek olan Nazilli’de, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazillili hemşehrileri için bir video mesaj yayınladı.

“Bu şehirde imzamız var” başlığıyla yayınlanan videoda Başkan Özcan, bundan tam 5 yıl önce kendisine verilen belediye başkanlığı görevinin sonuna geldiğini belirterek, şunları söyledi…

“Bugün itibariyle Nazillimizde hep birlikte olmanın kıvancını yaşadığımız gibi, üzüntülü zamanlarımız da oldu. Deprem… Asrın felaketini hep birlikte yaşadık, bu zorlu günleri hep birlikte göğüsledik.

Sel, yangın, salgın… İnanın sizlerle birlikte olmak, sizlerle birlikte bu memleket meselelerini hep birlikte çözmüş olmak, el ele, omuz omuza, gönül gönüle, kol kola bu memlekete hizmet etmiş olmak, beni çok mutlu etti. 5 yıl önce teslim aldığımız Nazillimizden daha güçlü bir Nazilli bırakıyoruz.

Sevgili hemşehrilerim! Yolumuz uzun, alnımız ak, yüreğimizde Nazilli sevdası var.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Özcan: “Bu şehirde imzamız var!”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin