Başkan Çerçioğlu, ‘Ateş Savaşçıları’nı ziyaret etti!

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte artan yangınlara hızla müdahale ederek faciaların önüne geçmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'ni ziyaret eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için 24 saat görevleri başında. Ateş savaşçılarımızın yaptıkları iş çok kıymetli, onlarla gurur duyuyoruz." dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en başarılı itfaiye ekiplerinden biri olan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, özellikle yaz mevsiminde meydana gelen yangınlara hızlı ve bir o kadar da etkili bir şekilde müdahale etmeye devam ediyor.

Başarılı çalışmalarından dolayı itfaiye ekiplerini ziyaret ederek tebrik eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Ekiplerimiz her zaman olduğu gibi bugün de görev ve sorumluluğunun bilincinde olarak çalışıyor. Bu konuda emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ateş savaşçılarımızı gösterdiği üstün çaba nedeniyle tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşları yangınlara ve afetlere karşı daha duyarlı olmaya davet eden Çerçioğlu, “Son günlerde çok sayıda çıkan orman yangınına hızla müdahale ederek büyümeden söndüren ekiplerimiz disiplinli çalışmalarıyla örnek oldu. Vatandaşlarımızı da güzel kentimizin yarınları için kurallara uymaya davet ediyorum.” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çerçioğlu, ‘Ateş Savaşçıları’nı ziyaret etti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin