Başkan Beyazıt ve partililerden yeni Kaymakama ‘hoşgeldin’ ziyareti!

Atandığı Nazilli İlçe Kaymakamlığı görevine sessiz sedasız bir başlangıç yapan yeni Kaymakamımız Huriye Küpeli Kan'a, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt ve partililer 'hoşgeldin' ziyareti gerçekleştirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi’yle Adana Vali Yardımcılığı görevinden Nazilli İlçe Kaymakamlığı’na atanan Huriye Küpeli Kan’a ‘hoşgeldin’ ziyaretinde bulunarak, çiçek ve hediye takdim etti.

Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu, Belediye Meclis Üyesi Faruk Kutlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, Başkan Beyazıt; “Nazillimizin ilk kadın kaymakamı olması ve tecrübesi hasebiyle, farkındalık yaratacağını düşündüğümüz Sayın Kaymakamımıza görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kan, oldukça verimli geçen bu ziyaret için Başkan Beyazıt özelinde AK Partili misafirlerine teşekkürlerini sundu.

HEM TANIŞMA HEM BİLGİLENDİRME ADINA YARARLI BİR TOPLANTI OLDU!

Görüşme sonrası, Gazete NAZİLLİ İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Kamış’a değerlendirmelerde bulunan AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, yeni İlçe Kaymakamına gerçekleştirdikleri ‘Hoşgeldin’ ziyaretlerinin, bir nevi ilçe ile ilgili bilgilendirme toplantısı olduğunu ifade etti.

Başkan Beyazıt, şunları söyledi: “Özellikle Nazilli’de yetişen ürünlerle alakalı bilgiler verdik. İncir’in yerinin ayrı olmakla birlikte bunun yanında; zeytin, kestane ve portakalın da önemini vurguladık. Ve bu ürünlerin katma değeri yüksek ürünlere çevrilmesi, çeşitlendirilmesi, sanayisinin geliştirilmesi ve hatta belki ileride kooperatifleşilmesine öncülük edilebileceğini belirttik.

Ayrıca OSB’nin genişlediğini ancak hala yetersiz olduğunu, yeni taleplerin de gelmeye devam ettiğini ve bu taleplerin de karşılanamadığını dile getirdik. Önemli hususlardan birisi olan eğitimde son dönemlerde şahit olduğumuz başarıları getiren eğitimin kalitesi hakkında da konuştuk.

Ayrıca konuştuğumuz en önemli konu bence; kentsel dönüşüm üzerine idi. Sayın Kaymakamımız Adana’dan geldiği için o depremi yaşamış biri olarak, burada yaşanacak olası bir depremde benzer bir yıkımla karşılaşabileceğimizi belirterek, ilçe genelinde başta kamu kurumları olmak üzere tüm binaların elden geçirilmesi gerektiğinin altını çizdik. Bu anlamda Nazilli’de; Verem Savaş 1 No’lu Sağlık Ocağı, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi (Nazilli Yaşam Merkezi) ve eski devlet hastanesi yerine yapılan iki okulumuzun, kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmiş yerler olduğunu ve bu örneklerden yola çıkarak bir an önce bu konuda çalışmalar yapılması gerekliliğinin önemine dikkat çektik.

Genel olarak, hem Sayın Kaymakamımızla tanışma hem bilgilendirme hem de bilgi alma babında güzel ve yararlı bir toplantı gerçekleştirdik.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Beyazıt ve partililerden yeni Kaymakama ‘hoşgeldin’ ziyareti!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin