Bağışlanan organlar, 3 hastaya yaşam umudu oldu!

Didim Devlet Hastanesi’nde opere edilerek, Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edilen, ancak yaşama 1 hafta tutunabilen Ramazan Kanlıoğlu’nun bağışlanan karaciğeri ve böbrekleri, 3 hastaya umut oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Didim Devlet Hastanesi’nde beyin kanaması (Subdural Hematom) tanısı ile opere edilerek Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Ramazan Kanlıoğlu (70), ilgili branş hekimlerinin tüm çabalarına rağmen yaşama tutunamadı.

Beyin ölümü gerçekleşen Kanlıoğlu’nun ailesi ile temasa geçen Atatürk Devlet Hastanesi Organ Nakil Koordinatörlüğü’nün görüşmeleri sonuç verdi ve aile organ bağışını onayladı.

Aileden alınan onayın ardından Sağlık Bakanlığı’nı bilgilendiren Organ Nakil Koordinatörlüğü, İzmir Bölge Koordinasyon Merkezi (BKM) ile yapılan planlama sonucunda hastanın yaşı itibariyle kalp naklinin uygun görülmediğinin; Ulusal Organ ve Doku Nakli Koordinasyon Merkezi tarafından doku örneği sonucuna göre sol böbreğin İzmir Tepecik Hastanesi’ne, karaciğerin İzmir Medical Point Hastanesi’ne ve sağ böbreğin Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne gönderilmesine karar verildiğinin bilgisini paylaştı.

NAKİL BEKLEYEN HASTALARA YAŞAM UMUDU OLDU!

Organ bağışında bulunarak 3 kişiye umut olan Ramazan Kanlıoğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileyen Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Kanlıoğlu ailesine duyarlılıkları ve göstermiş oldukları örnek davranışlarından dolayı şükranlarını ileterek, acılı ailenin organ bağışına onay vermesi ile organ nakli bekleyen hastalar için bir yaşam umudu olduklarını ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bağışlanan organlar, 3 hastaya yaşam umudu oldu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin