‘Aydınlık Bir Gelecek İçin’ öğrenciler ‘Tercih Tırı’na koştu!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite tercihleri için öğrenciler, her yıl olduğu gibi bu yıl da Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Kent Meydanı’nda bulunan ‘Tercih Tırı’na yoğun ilgi gösteriyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler; aldığı puanlar ve hayalleri doğrultusunda uzman rehber eğitmenler eşliğinde listeler oluşturma fırsatı yakaladıkları Aydın Büyükşehir Belediyesi ‘Tercih Tırı’na büyük ilgi gösteriyor.

Aydınlı gençlerin gelecek hayallerini gerçekleştirmek için bölüm, şehir ve üniversite tercihi yapacağı ‘Tercih Tırı’, “Üniversite Tercihinizi Birlikte Yapalım, AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN” mottosuyla, 2 Ağustos 2024 tarihine kadar her gün 17:00-23:00 saatleri arasında danışmanlık hizmeti verecek.

GENÇLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ!

Gençlere, üniversite seçimi konusunda tercih tırına uğrama çağrısında bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Gençlerimizin hayatlarının en önemli kararlarından biri olacak üniversite tercihlerinde de yanlarındayız. Onların istek ve taleplerine cevap verecek uygulama ve projelerle yanlarında oluyoruz, olmaya devam edeceğiz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Aydınlık Bir Gelecek İçin’ öğrenciler ‘Tercih Tırı’na koştu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin