‘Aydın Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu’ inşaatı hızla yükseliyor!

İçerisinde; 150 yatak, 12 derslik, kütüphane, spor salonu, el sanatları atölyesi ve mescit bulunan 'Aydın Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu' inşaatı tüm hızıyla sürüyor. 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Müftülüğü bünyesinde yapımı devam eden ‘Aydın Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu’ inşaatı, hayırseverlerin yardımları ile hızla devam ediyor.

“150 yatak kapasitesine sahip olacak kursun bir katının daha betonunu dualarla atıyoruz.” diyen Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş, “Bu zamana kadar hayırseverlerimizin desteği ile kursumuz yükselmeye devam ediyor. Rabbimizin izni ve hayırseverlerimizin desteği ile kursumuzu tamamlayıp bir an önce öğrencilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Emeği geçen bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bütün kardeşlerimizin desteğini bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da bekliyoruz. Rabbim hayırlara vesile eylesin inşallah.” ifadelerini kullandı.

BÖLGENİN EN GÜZEL KUR’AN KURSU! 

Tamamlandığında bölgenin en güzel Kur’an kurslarından biri olacak olan külliyede hafızların nezih bir ortamda ders yapacağı 12 derslik, sosyal kültürel açıdan öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri için kütüphane, spor salonu, el sanatları atölyesi ve mescit bulunacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Aydın Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu’ inşaatı hızla yükseliyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin