Aydın Ticaret Borsası’ndan yangın ve deprem tatbikatı!

Aydın Ticaret Borsası’nın, alanında uzman isimlerin koordinatörlüğünde gerçekleştirdiği deprem ve yangın tatbikatı eğitiminde; deprem anında yapılması gerekenler, yangınların çıkış nedenleri, çeşitleri ve yangına müdahale yöntemleri detaylıca anlatıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın Ticaret Borsası, İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında deprem ve yangın tatbikatı eğitimi düzenledi. Aydın Ticaret Borsası, AYTB Laboratuvar Hizmetleri A.Ş., EFELAB Özel Gıda Kontrol Laboratuvarları Ltd. Şti. ve KOSGEB personelinin katıldığı eğitimde, uzmanlar tarafından yangın ve deprem gibi acil durumlarda etkili ve hızlı müdahale stratejileri konusunda bilgiler verildi.

Tatbikat sırasında katılımcılara yangın söndürme cihazlarının doğru kullanımını öğreterek acil durum ekipmanlarının etkin kullanımı ile acil çıkış güvenliği gibi kritik konuları kapsamlı şekilde anlatan uzmanlar, yangın anında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında da katılımcılara önemli bilgiler aktardı.

Deprem tatbikatında, katılımcılara bina içindeki güvenli alanların belirlenmesi, deprem anında doğru davranış biçimleri ve hızlı tahliye yöntemleri detaylı olarak anlatıldı. Ayrıca eğitim sürecinde deprem çantası hazırlama ve acil durum planları oluşturma gibi konular detaylandırılırken; katılımcılar, olası bir deprem anında alınması gereken önlemleri, gerçekleştirilen tatbikat ile deneyimledi.

TOPLUMSAL SORUMLULUK BİLİNCİMİZİ ARTIRMALIYIZ!

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, eğitime dair yaptığı açıklamada, “Acil durumlara karşı her zaman hazırlıklı olmanın önemini vurgulamak istiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu eğitim ve tatbikat, sadece iş yerinde güvenli bir çalışma ortamı oluşturma adımı değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluk bilincimizin artırılması açısından da son derece kıymetlidir.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aydın Ticaret Borsası’ndan yangın ve deprem tatbikatı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin