Aydın Şehir Hastanesi’nde sona doğru yaklaşılıyor!

Türkiye'nin 21. Şehir Hastanesi olarak hizmete girecek ve Aydın’ın en büyük sağlık yatırımı olacak Aydın Şehir Hastanesi’nde inşaat çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, yerinde incelemelerde bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Hizmet Başkan ve Başkan yardımcıları, Kamu Hastaneleri Başhekimleri ile birlikte Aydın Şehir Hastanesi’nde yürütülen çalışmalar, son durum ve planlamalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden güncel bilgileri alarak, yerinde incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Şenkul, Aydın Şehir Hastanesi’nin tam donanımlı ameliyathaneleri, yüksek yatak ve yoğun bakım kapasitesi, diyaliz yatakları, spect tomografi, iyotlu tedavi, hiperbarik tedavi merkezi, uluslararası standarttaki laboratuvarları ile Aydın’ın sağlık hizmet sunumunda gücüne güç katacağını belirtti.

Dr. Şenkul; 950 yatak kapasiteli olarak projelendirilen ve revizyonlarla 1300 yatak kapasitesiyle açılması öngörülen Aydın Şehir Hastanesi’nin ihtiyaç duyulduğunda yatak kapasitesinin 1.448’ e kadar arttırılabileceğini, Şehir Hastanesi için gerekli mobilya, mefruşat ve tıbbi cihaz alım süreçlerinin devam ettiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aydın Şehir Hastanesi’nde sona doğru yaklaşılıyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin