Aydın İl Jandarma Komutanlığı’ndan kaçış yok!

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler; Kuşadası, Didim, Efeler, Germencik, Nazilli ve Karacasu ilçelerinde gerçekleştirdiği operasyon ve kontrollerle, şehrin emin ellerde olduğunu bir kez daha gösterdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuşadası ve Nazilli İlçe Jandarma Komutanlıklarınca uyuşturucu madde satıcısı ve kullanıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Edinilen bilgilere göre, icra edilen faaliyette; Kuşadası ilçesinde B.A, M.Y.A, A.G isimli şüpheli şahısların üzerinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde (Esrar) ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. B.A, M.YA, A.G, İ.B, E.B, C.O isimli şüpheli şahısların sağlık kuruluşunda yapılan testlerinde uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilirken, yakalanan 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASINDAN 9 ŞÜPHELİ YAKALANDI!

Bir diğer operasyon da Didim, Efeler, Germencik, Kuşadası ve Nazilli ilçelerinde gerçekleşti. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nce “Silahlı Terör Örgütü Propagandası Yapmak” suçundan aranan şüphelilere yönelik 24.04.2024 günü icra edilen operasyonda; Didim, Efeler, Germencik, Kuşadası ve Nazilli ilçelerinde terör örgütü TKP/ML, PKK/KCK-PYD/YPG/YPJ propagandası yapmak suçundan 9 şüpheli şahsın yakalandığı duyuruldu. Alınan bilgilere göre; şüpheli şahıslar hakkında adli sürecin devam ettiği bildirildi.

ŞOK YOL KONTROLÜ’NDE 389 ŞAHIS, 198 ARAÇ SORGULANDI!

Efeler ve Karacasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince belirlenen belli noktalarda “Huzur ve Güven” uygulamaları kapsamında 18:00-24:00 saatleri arasında Şok Yol Kontrolü yapıldı. 389 şahıs ve 198 aracın sorgulandığı Şok Yol Kontrolü’nde; 3 adli, 23 idari işlem gerçekleştirilirken, 87 bin 539 TL trafik idari para cezası uygulandığı açıklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aydın İl Jandarma Komutanlığı’ndan kaçış yok!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin