Atatürk Lisesi 95-96 mezunları, geçmiş günleri andılar!

Onların ki siyah-beyaz bir dostluk hikayesi; tamı tamına 30 yıllık, yani çeyrek asırdan biraz fazlaca... Onlar ki; 1995-96 Nazilli Atatürk Lisesi mezunları... Ve o mezunlar, o eski dostlar, 30 yıl sonra tekrar biraraya geldiler ve eskimeyen günleri yadettiler.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çoğunun yurtdışında yaşadığı Nazilli Atatürk Lisesi 1995-96 mezunları, her yıl biraraya gelip hasret gidermek ve anıları paylaşmak için tüm şartları zorlayarak buluşmaya devam ediyorlar.

Yurtdışında yaşayanların vize almak için ya da tatil tarihlerini aynı zamana denk getirmek için her yıl verdikleri mücadeleleri ve adına dostluk dediğimiz kopmaz bağlarla birbirlerine olan bağlılıklarıyla Nazilli Atatürk Lisesi 1995-96 mezunları, bu yıl Hangar Cafe’de bir araya geldiler. Kahvaltıda buluşan eski dostlar, eskimeyen hatıraların ışığında geçmişi yadetti, gönüllerince kah güldüler kah duygulandılar.

Okul sıralarında olduğu gibi aradan geçen yaklaşık 30 yıla rağmen birbirlerini hiç kaybetmeyen ve sürekli iletişim halinde olan sıkı dostlar; kahvaltı sonrası hem okullarını hem de 18 yaşında gezdikleri Nazilli’nin o değişimden nasibini alan ama unutulmayan sokaklarını turladılar, o günün anılarına çay-kahve ve gazozlarla eşlik ettiler, bir çocuk masumluğunda gönüllerince eğlendiler.

Nazilli Belediyesi Menderes Et & Balık Restaurant’ta yenilen akşam yemeğinin ardından dostlar, gelecek yıl tekrar biraraya gelebilmek için plan yaparak vedalaştılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Atatürk Lisesi 95-96 mezunları, geçmiş günleri andılar!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin