Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin eserleri görücüye çıktı!

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı boyunca oluşturdukları eserleri bir sergide toplanan Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, tüm sanatseverleri Belediye Meydanı’na bekliyor. 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürk Anadolu Lisesi 9., 10. ve 11. sınıf öğrencilerinin, yıl boyunca yapmış oldukları yağlı boya ve akrilik resimler, Belediye Meydanı’nda sanatseverlerle buluştu.

Resim Öğretmenleri Alperen Ekinci ve Şahap Gezer koordinatörlüğünde oluşturulan sergide yer alan eserlerin gerçekçiliği ve alandaki dizilimi, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

SERGİMİZ, 1 HAFTA BOYUNCA OKULUMUZDA GEZİLEBİLECEK!

Sergi hakkında görüşlerini aldığımız Resim Öğretmeni Alperen Ekinci, serginin 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. ve 2. dönemde öğrencilerin yapmış olduğu çalışmalardan oluştuğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Yağlı boya ve akrilik eserlerin yer aldığı sergimizde, ayrıca Şahap Hocamızın direktörlüğünde Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen Atatürk portreleri de yer almaktadır. Namüsait hava koşullarından dolayı sadece bugün için kurmuş olduğumuz mini sergimizde, 9. 10. ve 11. sınıf öğrencilerimizin eserleri bulunuyor. Hem burada bulunan hem de yarın okulumuzda sergilenecek 12. sınıf öğrencilerimizin eserleri, 1 hafta süreyle okulumuzda gezilebilecektir. Tüm sanatseverleri okulumuza da bekliyoruz.”

Çalışmalarından dolayı Resim Öğretmenleri Alperen Bey’e ve Şahap Bey’e teşekkürlerini sunan Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Görünmezoğlu da, “Çocuklarımızın yeni eğitim öğretim yılında yapmış oldukları resimleri, emeklerini bu sergiyi düzenleyerek, hem Nazilli halkına hem de resim sanatına ilgi duyan herkese göstermek istedik. Organizasyonda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinin eserleri görücüye çıktı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin