Ata Kurs Merkezi standında büyük kayıt fırsatı…

Yeni eğitim-öğretim dönemiyle birlikte ilkokul ve ortaokul öğrencilerini ağırlayacak olan Ata Kurs Merkezi, açtığı standında hem bilgilendirmede bulundu hem de tüm ortaokul öğrencilerini 14 Eylül’de yapılacak olan Ücretsiz Deneme Sınavı'na davet etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024-2025 eğitim-öğretim yılı itibariyle öğrencilerini ağırlayacak olan Ata Kurs Merkezi, Bilgi Dağıtım Kitabevi önünde tanıtım standı açtı. İlkokul ve ortaokullara yönelik ‘Etüt’ ve ‘Kurs Merkezi’ olarak hizmet verecek olan ATA Kurs Merkezi standında öğrenci velilerine, sunmuş oldukları eğitimler ve Deneme Kulübü, Kütüphane ve Koçluk hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Açılışa özel fırsatlar sunduklarını ifade eden Ata Kurs Merkezi Müdürü Dr. Ümran Demirhoca, standlarında velilere, sundukları ayrıcalıklar hakkında bilgi verdiklerini belirterek, tüm Ortaokul öğrencilerini 14 Eylül’de yapacakları Ücretsiz Deneme Sınavı’na davet etti.

Demirhoca, “5., 6., 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştireceğimiz Ücretsiz Hazır Bulunuşluk Sınavı’na tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Ayrıca katılan herkese %35 kayıt indirimi sunduğumuz ücretsiz sınavımız için son başvuru tarihi 10 Eylül. Bu sınavımızla, dönem başlamadan öğrenciler hem kendi seviyelerini öğrenecek hem de aynı zamanda %35 kayıt avantajı yakalamış olacaklar.” dedi.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerine eğitim verecek olan Ata Kurs Merkezi’nde; Bire Bir Etüt Sistemi, Etkin Rehberlik, Akıl Oyunları (Satranç), Eğitim Koçluğu, Deneme Kulübü, Ödev Takip Sistemi, Zengin Yayın Kulübü, Kütüphane, İngilizce, Okula Destek Sistemi, Dijital Öğretim ve Aktif Veli Bilgilendirme yer alıyor.

17
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ata Kurs Merkezi standında büyük kayıt fırsatı…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin