ASKON üyeleri, KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirildi! 

ASKON Üyeleri, derneğin toplantı salonunda gerçekleştirilen 'KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Toplantısı'nda bir araya geldi. Toplantıda bir sunum yapan KOSGEB İl Müdürü Sadullah Dülger; yatırımı, üretimi, ihracatı ve inovasyonu her zaman desteklediklerini söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Aydın Şubesi tarafından düzenlenen ‘KOSGEB Destekleri Bilgilendirme Toplantısı’, üye iş insanlarının katılımıyla  Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

ASKON üyelerine teşvikler ile ilgili  detaylı şekilde sunum yapan KOSGEB İl Müdürü Sadullah Dülger, yatırımı, üretimi, ihracatı ve inovasyonu her zaman desteklediklerini söyledi. İş kurma ve iş geliştirme teşvikleri olduğunu dile getiren Dülger, dijital dönüşüme ve çevreci projelere her zaman destek olduklarını, bundan sonra da aynı şekilde destek olacaklarını dile getirdi.

Dülger, sunumun ardından üyelerin teşviklerle ilgili sorularını yanıtladı.

KOSGEB teşviklerinin ve desteklerinin öneminden bahseden ASKON Aydın Şube Başkanı Murat Gün ise, üyeler ile bu tür bilgilendirme toplantılarını yapmaya devam edeceklerini belirterek, sunumundan ve bilgilendirmelerinden dolayı KOSGEB İl Müdürü Sadullah Dülger’e ve katılan ASKON üyelerine teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ASKON üyeleri, KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirildi! 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin