‘Arçelik Çam Mobilya’ özel indirimler ve fırsatlarla açıldı!

Orhan, Rıza ve Erhan Çam Kardeşler, 1992 yılında Nazilli’de açtıkları ilk mağazanın ardından geçen 32 yıllık süreçte Halı, Mobilya ve Beyaz Eşya sektörlerinde Nazilli’ye ve Nazillililere hizmet etmeyi sürdürüyorlar. Son olarak Namık Kemal Caddesi’nde hizmete giren Arçelik Çam Mobilya, ev kuranlara ve evinin eşyalarını yenilemek isteyenlere açılışa özel indirimler ve fırsatlar sunuyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk ‘Çam Mobilya’ mağazasının hizmete girdiği 1992 yılından bugüne geçen süreçte Nazillililere hizmeti kendilerine görev edinen Çam Kardeşler, 4. mağazalarının açılışına hazırlanıyor. Tadilat ve dekorasyon sürecinin ardından kısa sürede resmi açılışa hazır hale getirilen Arçelik Çam Mobilya, Turan Mahallesi Namık Kemal Caddesi No: 10/B adresinde hizmet vermeye başladı.

32 yıllık tecrübe, bilgi ve birikimin yansıması olan mağazada; Beyaz Eşya, TV, Ses Sistemleri, Ankastre Ürünler, Küçük Ev Aletleri, İklimlendirme Ürünleri (Kombi, Klima, Hava Soğutucu, Vantilatör) ve Kişisel Bakım Ürünleri Arçelik ve Grundig markasıyla sizlerin beğenisine sunuluyor.

Açılışa özel indirimler ve fırsatlar sunan Arçelik Çam Mobilya’nın, Temmuz ayı sonuna kadar geçerli kampanyalarından biri de yeni evlenen ve evini yenilemek isteyenlere özel… 3’lü Çeyiz Seti 40 bin 299 TL, 4’lü Çeyiz Seti 61 bin 48 TL. Üstelik açılışa özel hediyesiyle!..

Geniş hacimli buzdolabı alımına 8 bin TL değerinde Dikey Süpürge hediye eden Arçelik Çam Mobilya; hem seçili Ankastre Setlerde hem de olağanüstü görüntü ve ses teknolojisiyle donatılmış onlarca alternatifin yer aldığı Televizyon kategorisinde 6 bin TL’ye kadar özel indirimler sunuyor.

Ayrıca; Çamaşır Makineleri, Kurutma Makineleri ve Bulaşık Makineleri, Küçük Ev Aletleri, Derin Dondurucular başta olmak üzere hemen hemen tüm ürün gruplarında açılışa özel kaçırılmayacak fırsatlar sunan Arçelik Çam Mobilya’ya uğramanızda yarar var. Bizden söylemesi…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
‘Arçelik Çam Mobilya’ özel indirimler ve fırsatlarla açıldı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin